Galleri

Hytter

Hytter

Luksushytterne er på 25 m² + 7 m² overdækket terrasse. Hytten er udstyret med 6 sovepladser (soveværelse, køjesenge og hems - alle med dyner og puder), samt toilet og bad. Køkkenet er udstyret med køleskab, komfur, mikroovn, ovn og opvaskemaskine. Den overdækkede terasse indeholder spisebord til 6 personer og deruover findes der sofa, TV og DVD i opholdstuen. I alle hytterne er der mulighed for internet (Wi-Fi).

Aktiviteter

Aktiviteter

Uanset om vejret er til stranden, bytur eller indendørsaktiviteter, er der altid basis for oplevelser og samvær på Kattegat Strand Camping. Udendørs er der altid fuld fart på vores multiarena, legepladserne, beachvolley, ridebane, dyreland, hoppeland, minigolfbane og swimmingpoolen er bare skøn, imens du indendørs kan nyde alle de sjove aktiviteter Kattegat Strand Campings aktivitetshal tilbyder. I højsæsonen har vi aktivitetsmedarbejdere tilknyttet, der hele dagen sørger for spændende og udfordrende aktiviteter for store og små.

Fodboldskole
På Kattegat Strand Camping afholder vi fodboldskole med professionel træner 3 dage om ugen i sommerferien. Så piger og drenge husk jeres fodboldtøj, når i tager på ferie. Deltagelse i fodboldskolen er gratis - god kamp.

Måske Danmarks varmeste udendørs swimmingpool...
Hop i poolen - vi lover du bliver våd... Kattegat Strand Camping byder velkommen til et nyt stort familiebadeland, med eksotisk miljø. Hop i den 26 grader opvarmede pool, eller nyd en is eller kold drinks i skyggen. I bobbelzonen kan man rigtig slappe af, saunaen er dejlig varm og til poolparty er der fest og farver. Badelandet åbner 5. maj og er opvarmet til min. 26 grader helt frem til 30. august GRATIS ENTRÉ

2 km fra pladsen findes et skønt indendørs badeland (entré mod betaling)

Guidet strandrideture
Kattegat Strand Camping har masser af vrinsk i aktiviteterne. Vi har heste i alle størrelser lige fra stang 100 - 170 cm, og alle vores heste er rolige og omgængelige. I sommerferien har vi ridning hver dag undtagen lørdag, hvor hestene har fri. Hver aften fra kl. 19:00 i sommerferien er det muligt at få en trækketur på ridebanen. Vi har guidet strandture, som kan bookes ved ridebanen. Vi forsøger så vidt muligt at sammensætte rytterne efter dygtighed. Vi er ca. 5 ryttere + fører på hver tur.
Prisen for guidet strandtur er DKK 250,- pr. tur.

Ny minigolfbane
Til sæson 2015 åbnede Kattegat Strand Campings nye 12 hulers minigolfbane. Banen er en kopi af Mariager Fjord golfbane. Pris 50,-/pers. Børn u. 5 år i følge med voksen er gratis.

Se flere billeder fra Kattegat Strand Camping her 

Pladsen

Campingpladsen

Her kan du se lidt billeder fra pladsen. Kattegat Strand Camping har 3 topmoderne bygninger med baby- og børneafdeling. Mini- og store familiebaderum. Køkken med opvaskemaskine, køle- og fryseskabe samt fællesstue med stort fjernsyn. Alt til fri afbenyttelse uden betaling.

Området

Området

Sæson 2018 

Vi er i øjeblikket ved at gøre hjemmeside og onlinebooking klar til sæson 2018.


Vi glæder os til at se jer...