Lej Campingvogn hos Kattegat Strand Camping - Kvalitets udlejning

Fastligger

Endnu en sæson, hvor du kommer til at føle dig hjemme samtidig med, at du er vores gæst – og bare skal have lov til at slappe af, nyde det og stille krav til faciliteter i topklasse.
Det gælder både dig, der som trofast campist tager endnu en sæson i vores fantastiske omgivelser, og til dig, der for første gang vælger Kattegat Strand Camping for en hel – eller halv sæson.

Traditionen tro byder vi på 1. klasses servicefaciliteter, aktivitetshal, badeland (2011), multiarena, bordtennis ny minigolfbane, legepladser, kiosk, opholdsstuer med forskellige tv-kanaler, restaurant, grillbar, trådløst internet på 90% af pladsen, mange forskellige dyr og et væld af arrangementer og aktiviteter for børn og barnlige sjæle.

Hertil kommer de omgivelser, som vi fra naturens side har fået – herunder én af Danmarks smukkeste og mest børnevenlige badestrande, ligesom den sydlandske stemning som man fornemmer i Øster Hurup, med sine mange cafe’er, små butikker eller det skønne havnemiljø som byder på fiskebutik og restaurant.

Bliv medlem af fastligger facebooksiden her

Velkommen på Kattegat Strand Camping En dansk campingplads i topklasse for hele familien


Her får du lidt mere Gratis Sæsonplads Gratis aftensmad 

Sæson 2018 

Vi er i øjeblikket ved at gøre hjemmeside og onlinebooking klar til sæson 2018.


Vi glæder os til at se jer...