SeniorCamp

Senior Camp

Program

Kattegat Strand Camping har en helt unik beliggenhed i det nordøstlige Jylland. Klods op af det betagende og friske Kattegat, i det frodige smørhul Himmerland, kort afstand til Danmarks smukkeste fjord og tæt på den lille og hyggelige ferieby; Øster Hurup. Vores campingplads er en oase i naturen med førsteklasses servicefaciliteter, der betyder, at vi har status som 5-stjernet campingplads. 

I løbet af højsæsonen besøges vi af tusindvis af glade feriegæster fra det meste af Europa, mens vi forår og efterår har lidt mere luft at boltre os på, uden at det går ud over service og aktivitetsniveau. Derfor lancerer vi nu Senior Camp Festival, hvor alle voksne uden børn - i ugerne 24-25-26 og 33-34-35 inviteres til
5 skønne dage fyldt med atmosfære, hygge, oplevelser, aktiviteter, musik, dans og go’ mad. Så der er ingen aldersgrænse for seniorfestival - eneste betingelse, er voksne uden børn.

Man booker fra søndag til fredag.

Vi har sammensat et yderst attraktivt program med spændende aktiviteter og nogle fantastiske udflugter – det hele til attraktive priser. Man kan naturligvis blive længere, dette mod merbetaling.

Se program her

 

 Senior Camp uge 24       Senior Camp uge 25       Senior Camp uge 26 

Uge 33   UDSOLGT         Senior Camp uge 34       Senior Camp uge 35

Udflugter

Fra mandag til torsdag er der hver dag en skøn udflugt, der alle viser nogle af perlerne i vores fantastiske område. Alle ture starter med bus fra Kattegat Strand Camping kl. 10.30 med forventet hjemkomst ca. kl. 15.30. Der serveres frokost på alle udflugter. I kan selv vælge hvilke udflugter,

I ønsker at deltage, er prisen er 250 DKK pr. person pr. udflugt når I booker online
 

MANDAG  -  NATUR, MOSE, DYR OG VILDRESERVAT
Turen går til det betagende Lille Vildmosecenter, der er et eldorado for naturelskere og historisk interesserede.

Området er Danmarks største fredede landområde på godt 76 kvadratkilometer. Her findes blandt andet Nordvesteuropas største højmose samt unikke natur- og græsningsskove.
Et helt igennem fantastisk stykke dansk natur.

I Lille Vildmose kan du – udover den betagende højmose
– også opleve kongeørne, havørne, traner, vildsvin, kronhjorte og en håndfuld elgkalve, der for nylig flyttede ind.

 

TIRSDAG  -  DANMARKS SMUKKESTE FJORD OG TILBAGE TIL VIKINGETIDEN
Mariager Fjord har titlen som Danmarks smukkeste, omgivet af idylliske enebær- og lyngbakker, skrænter, skove og små skelejer. På denne tur kører vi langs den smukke fjord, og gør stop ved det lille, idylliske skeleje Stinesminde og de utrolig smukke Bramslev Bakker, hvor vi også indtager vores frokost. Sidst men ikke mindst besøger vi Vikingecenter Fyrkat i Hobro, der byder på den betagende ringvold fra vikingetiden og ikke mindst den charmerende vikingegård,
der består af 9 rekonstruerede vikingehuse.

 

ONSDAG  -  SKOV, BAKKER, KALK, KILDER OG KUNST
Rold Skov er Danmarks største sammenhængende skovkompleks på cirka 8.600 hektar. Men ikke nok med det, så er skoven fantastisk smuk! Vi kører igennem skoven og gør et stop ved den betagende naturperle Store Blåkilde, hvorfra det pumpes cirka 80 liter vand op fra undergrunden i sekundet.

Vi skal også opleve Rebild Nationalpark, der er et stort område med lyngklædte bakker. Sidst men ikke mindst skal vi en tur i Thingbæk Kalkminer. Her går I direkte ind i Danmarks
undergrund. De kølige minegange byder på en unik og fortættet stemning, og så
indeholder minerne også massevis af kunst, blandt andet unikke gips gurer.

 

TORSDAG  -  SEJLTUR M. SVANEN & TUR TIL ÉN AF DK ́S ÆLDSTE OG MINDSTE KØBSTÆDER 
På denne tur starter vi med at se den historiske Havnø Mølle, inden vi kører til Hadsund og stiger ombord på den charmerende hjuldamper Svanen, der skal sejle os til én af Danmarks ældste og mindste købstæder; Mariager. Under sejlturen med Svanen får vi serveret en frokost.

Mariager er også kendt som Rosernes By med sine brostensbelagte gader og gamle bindingsværkshuse, der er prydet med roser. Byens og egnens historie fortælles på Mariager Museum og kan ved selvsyn fornemmes i den imponerende Mariager Klosterkirke, der er både smuk og betagende. Vi besøger også Mariager Saltcenter, der er beliggende på havnen i Mariager. Her kan I træde ind i en fascinerende verden af salt. I kan blandt andet syde salt, gå en tur i “saltminen”, opleve biografen, se udstillingen plus meget mere. 

TILBUD 

Måske Danmarks sjoveste campingplads... Se det store aktivitetsprogram her 

Vi glæder os til at se jer...