Kære Feriegæst

Vi vil gerne byde dig og din familie hjertelig velkommen til en uforglemmelig ferie på Kattegat Strand Camping.

Kattegat Strand Camping har en helt unik beliggenhed ved en af Danmarks mest børnevenlige og indbydende sandstrande, kun 2 km fra sommerbyen Øster Hurup.

Selvom campingpladsen er stor (ca. 600 pladser), føles det ikke sådan, da pladserne ligger i mindre oaser midt i naturen, og ingen har længere end 200 m til stranden eller til vores 1. klasses servicefaciliteter. I højsæsonen syder pladsen af liv, og der er et stort udvalg af aktiviteter – uanset om du er til boldspil, leg, vandsport, dyr eller ren og skær afslapning.

Uanset om vejret er til stranden, bytur eller indendørsaktiviteter, er der altid basis for oplevelser og samvær på Kattegat Strand Camping. Udendørs er der altid fuld fart på vores multiarena, legepladserne, beachvolley, ridebane, dyreland, hoppeland, minigolfbane og swimmingpoolen er bare skøn, imens du indendørs kan nyde alle de sjove aktiviteter Kattegat Strand Campings aktivitetshal tilbyder. I højsæsonen har vi aktivitetsmedarbejdere tilknyttet, der hele dagen sørger for spændende og udfordrende aktiviteter for store og små.

Måske Danmarks varmeste udendørs swimmingpool...

Hop i poolen - vi lover du bliver våd... Kattegat Strand Camping byder velkommen til et nyt stort familiebadeland, med eksotisk miljø. Hop i den 26 grader opvarmede pool, eller nyd en is eller kold drinks i skyggen. I bobbelzonen kan man rigtig slappe af, saunaen er dejlig varm og til poolparty er der fest og farver. Badelandet åbner 5. maj og er opvarmet til min. 26 grader helt frem til 30. august.

GRATIS ENTRÉ

Til sæson 2015 åbnede Kattegat Strand Campings nye 12 hulers minigolfbane. Banen er en kopi af Mariager Fjord golfbane.

Pris 50,-/pers. Børn u. 5 år i følge med voksen er gratis.

Kattegat Strand Camping har masser af vrinsk i aktiviteterne. Vi har heste i alle størrelser lige fra stang 100 - 170 cm, og alle vores heste er rolige og omgængelige. Vi har guidet strandture, som kan bookes ved ridebanen. Vi forsøger så vidt muligt at sammensætte rytterne efter dygtighed. Vi er ca. 5 ryttere + fører på hver tur.

Prisen for guidet strandtur er DKK 250,- pr. tur.

På Kattegat Strand Camping afholder vi fodboldskole med professionel træner 3 dage om ugen i sommerferien. Så piger og drenge husk jeres fodboldtøj, når i tager på ferie. Deltagelse i fodboldskolen er gratis - god kamp.