Kattegat Strand Camping har en helt unik beliggenhed i det nordøstlige Jylland. Klods op af det betagende og friske Kattegat, i det frodige smørhul Himmerland, kort afstand til Danmarks smukkeste fjord og tæt på den lille og hyggelige ferieby; Øster Hurup. Vores campingplads er en oase i naturen med førsteklasses servicefaciliteter, der betyder, at vi har status som 5-stjernet campingplads. 

I løbet af højsæsonen besøges vi af tusindvis af glade feriegæster fra det meste af Europa, mens vi forår og efterår har lidt mere luft at boltre os på, uden at det går ud over service og aktivitetsniveau. 

Derfor fortsætter vi succesen med Kattegat Camp Festival ”-for den bedste alder...” hvor I - i ugerne 24-26 og 33-35 inviteres til 5 skønne dage fyldt med dejlig atmosfære, hygge, oplevelser, aktiviteter, musik, dans, og lækker god mad. Vi har sammensat et yderst tillokkende program med hyggelige aktiviteter og spændende udflugter i vores nærområde, - det hele til attraktive priser. Det kan I læse mere om i denne brochure (klik her), og har I spørgsmål, er I altid velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen til Kattegat Camp Festival 2018 med hjerte og sjæl… 
 

Ankomst søndag og afrejse fredag.

campingvogn / teltvogn / telt eller autocamper:

Pris fra DKK 1850,- inkl. 2 personer, 5 x morgenbuffet, 5 x aftenbuffet. 
Bad og servicefaciliteter er inkl. i prisen. (ekskl. strøm)

Du kan selvfølgelig også komme én person – i så fald er prisen DKK 1250,-

Lej en luksushytte med toilet og bad:
Pris DKK 4200,- inkl. 2 personer, 5 x morgenbuffet, 5 x aftenbuffet.
Tillæg pr. ekstra person DKK 1400,00


BOOK ONLINE HER: