Herunder finder du de fleste informationer, som du har brug for, inden dit ophold på Kattegat Strand Camping. Skulle du ikke finde svar på dit spørgsmål, så ring til os på +45 9858 8032 eller skriv til os på info@slet-dette.922.dk.

Pladsen har åben fra d. 23/03 til d. 16/09

Receptionen har åben hver dag fra kl. 8:00 til 22:00. Nogle dage i lavsæsonen lukker vi tidligere, men I kan altid kontakte os på tlf. +45 9858 8032, så kommer vi med det samme.

Kiosken har åben alle dage i sommerferien fra 7:00 til 22:00. I lavsæsonen har vi åben i weekenden og sporadisk i hverdagene. Se opslag ved kiosken. I sommerferien skal der ikke bestilles morgenbrød på forhånd. Vi bager selv Bake Off.

Restauranten: Åben fra 23. marts til 8. juni fredag, lørdag, søndag + alle helligdage og fra den 8. juni til 30. september har vi åben hver dag. Se opslag

Pizzeria´et har åben fredag og lørdag + helligdagsferier og sommerferien fra kl. 12:00.

Aktivitetshallen har åben hver dag fra kl. 8:00 til 22:00. Gratis entré.

Swimmingpoolen er åben fra d. 10/5 til d. 31/8. Åbningstiderne i sommerferien er kl. 9:00 – 21:00. I lavsæsonen er der åben "når du vil bade" -give evt. receptionen besked 30 min. før.

Bommen er åben fra kl. 7:00 - 23:00. Skal man bort uden for dette tidsrum, skal bilen parkers på P-pladsen. I nødstilfælde kan bommen åbnes - Ring 9858 8032

Ankomst:
Check-in 12:00 – 22:00
Check-in for hytter og udlejningscampingvogne 15:00-22:00

Ved senere ankomst kontakt os på telefon +45 9858 8032 eller mail info@slet-dette.922.dk

Afrejse:
Ud-­check i sommerferien fra kl. 8:00 -­ 12:00
Ud-check i lavsæson fra kl. 8:00 - 14:00

Ønsker man at blive længere på pladsen end de angivne tidspunkter er prisen følgende:

Sommerferie
Fra kl. 12:00 - 17:00 DKK 200,- inkl. campingvogn og personer. 
Efter kl. 17:00 betales for en ekstra dag.

Lavsæson
Fra kl. 14:00 - 17:00 betales alm. gæstebillet.
Efter kl. 17:00 betales for en ekstra dag.

Ud­‐check for hytter og udlejningscampingvogne i sommerferien fra kl. 8:00 - 10:00
Ud­‐check for hytter og udlejningscampingvogne i lavsæson fra kl. 8:00 - 12:00

På pladsen har vi en kiosk med det mest nødvendige. Kioskens har i sommerferieperioden åben 7:00 – 22:00. Brødbestilling i denne periode er ikke nødvendig (vi har altid frisk brød, ellers bager vi efter ønske).

Hvis større indkøbsmuligheder ønskes, ligger der et supermarked (Dagli’ Brugsen) i Øster Hurup 2 km fra campingpladsen (Meny 10 km). 

Campingpladsen ligger 2 km fra Øster Hurup by. Her finder du forskellige butikker, restauranter og en hyggelig havn. Derudover ligger Lille Vildmose, som er en unik naturperle med fantastiske natur oplevelser. Naturområdet Tofte Skov som er genbo til campingpladsen har DK's største krondyr bestand og her findes vildsvin, elge og både konge- og havørnene yngler i området. Lille Vilmosecenteret ligger kun 10 min. kørsel fra pladsen (9,6 km). Fårup Sommerland og Djurs Sommerland ligger ca. 80 km fra campingpladsen og det når I på ca. 1 times kørsel.

Campingpladsen fik i 2015 ny fibernet forbindelse (1000/1000 Mbit/s). Størstedelen af campingpladsen, ca. 80%, ligger inde for WI-FI dækningsområdet. Kode til nettet købes i receptionen eller online.

Priser (inkl. hele familien på samme plads)
24 timer DKK 40,-
3 dage DKK 100,-
7 dage DKK 150,-
14 dage DKK 200,-
21 dage DKK 250,-
Forårsplads DKK 300,-
Helsæson DKK 500,-

Der er 10-­16  amp. strømtilslutning til alle campingpladsens enheder. For at tilslutte strømmen skal man selv medbringe et CEE stik. Stikket kan også købes på pladsen. Pris DKK 149,00

Bad:
På campingpladser er bad faciliteterne inkluderet i prisen og tilgængelig i alle servicebygningerne. Herunder er der også familiebaderum til fri afbenyttelse.

Køkken:

I alle vores servicebygninger er der fælles køkkener til fri afbenyttelse med køleskabe, fryser, ovn, mikrobølgeovn og komfur. Bradepander til ovnene kan afhentes i receptionen. Gryder, pander og andre køkkenudstyr skal selv medbringes. 

I forbindelse med køkkenerne i servicebygningerne er der et opholds rum, hvor borde, stole og TV er stillet til fri rådighed. Lokalet kan ikke reservere's, det er først til mølle princip.Aktivitetshallen har åbent hver dag fra kl. 8:00 til kl. 22:00. Hallen er video overvåget men ikke bemandet. Slik, is, sodavand og øl må ikke medtages i hallen og ude fodtøj skal stilles i forgangen. I aktivitetshallen er der mulighed for at spille indendørsboldspil, bordtennis, pool, bordfodbold, 2 badmintonbaner og 1 volleyballbane, samt et legerum til de mindre børn. Udstyr til badminton, volleyball og bordtennis kan lejes i receptionen. 

Tennis:
Der er mulighed for at spille tennis på multiarenaen mellem kl. 8:00 – 10:50.
Banen skal bookes i receptionen, og her kan der også lejes ketcher og bolde.

Badminton:
I aktivitetshallen er det forbeholdt badmintonspillere i tidsrummet 8:00 til 10:00 og aften fra kl. 21:00 til 22:00. Udstyr kan lejes i receptionen. 

Minigolfbanen er en 12 huller naturbane med kunstgræs. Banen er en miniature udgave af Mariagerfjord Golfbane Minegolfbanen er åben fra 8:00 til 22:00. Køller og bolde lejes i receptionen.
Pris pr. spil for campister DKK 50,-­ / person, børn under 5 år er gratis ifølge med betalende voksen.

Swimmingpoolen er åben fra d. 12. maj til 1. september, (Vejr afhængig)
Åbningstiden i uge 26 til 32 er fra kl. 9:00 – 21:00. Øvrige åbningstider efter vores gæsters ønske. Er der nogen som vil bade, trækker vi termotæppet af. Der er gratis entré for campingpladsens gæster. Der må ikke medtages glasflasker i poolområdet.
Hunde er ikke tilladt i poolområdet. Poolen er ikke overvåget af livredder, badning på eget ansvar. Poolen er aflukket, så mindreårige ikke kan gå derind uden en voksen. Poolen er video overvåget.

Heste:
Campingpladsen råder over 6 - 8 heste i alle størrelser. Booking af guidet strandridetur foregår nede ved ridebanen eller i receptionen.
Prisen for guidet strandridetur er DKK 250,-/ time­ for pladsens beboere, og DKK 350,-­ for gæster uden for campingpladsen.

 

 

På Kattegat Strand Camping kan du få strøm på din El-bil mod betaling.
-Kraftstik med 16 ampere-stik med 3 faser (400 V)
-32 ampere-stik med én fase (240 V)

Der skal være ro på pladsen mellem kl. 23:00 og 7:00. I dette tidsrum er al motor kørsel på campingpladsen forbudt. Biler må kun køre fra indkørsel til enhed og ikke rundt på campingpladsen. MAX hastighed i bil er 15 km/h. PAS PÅ BØRNENE. Gæstebiler skal parkerer på P-pladsen uden for bommen.
Brandregler: Husk at holde 3 meters brandafstand til naboen.

Gæstebesøg er fra kl. 8:00 til 22:00. Pris 15 kr. pr. time, max 50 kr.

 

 

 

Porten til campingpladsen er åben fra 7:00 til 23:00. Som campist får man en personlig kode til bomanlægget, så man frit kan køre ud og ind i åbningstiden. VIGTIGT: Koden skal tastes hver gang man skal passer. Har man brug for at køre uden for dette tidsrum, skal man parkerer på den nærliggende P-plads.

 

 

 

Vores hjertestarter er placeret i receptionen. Uden for åbningstiden brug nødklokken eller ring 98 58 80 32.

Vi har handicaptoiletter i servicebygning 1 og 2 
Campingpladsen er flisebelagt på alle køreveje, hvilket gør det lettere at komme rundt på hele pladsen.

Hunde er velkomne, og der er fine muligheder for at lufte dem ved strandkanten eller i vores hundeskov i den nordlige ende af pladsen. Vi har hunde bad i servicebygning 2. Hunde skal altid føres i snor. Døgnprisen for hunde er DKK 30,- . HUSK at samle hundens efterladenskaber op. 
Hundeposer er ophængt 3 steder på pladsen og kan også afhentes gratis i receptionen.
Hunde må ikke medbringes i poolområdet eller i servicebygningerne.

Vi accepterer ikke unge under 21 år camper uden forældre. Gælder både for alm. camping, luksushytter og leje af campingvogne. (ring evt. og tag en snak med os)!

Når du har booket en enhed, hytte eller campingvogn, fremsender Kattegat Strand Camping en bookingbekræftelse. Bestillingen er bindende. Vi bestræber os på at friholde din reserverede enhed, men i sjældne tilfælde kan det forekomme at reservationen flyttes til en anden tilsvarende enhed i samme område. Vil man sikrer sig mod dette, kan man betale fra kr. 100,- (ikke flytbar) Afrejser man inden reservationsperiodens udløb, gives der ikke penge retur.

Såfremt lejemålet forhindres af forhold uden for Kattegat Strand Campings indflydelse (katastrofe, optøjer, strejke eller lign.), hæfter Kattegat Strand Camping ikke herfor, og der tilkommer ikke lejeren nogen godtgørelse.

 

Eventuelle reklamationer skal fremsættes straks efter ankomst eller umiddelbart efter fejlens opståen. Krav om erstatning skal skriftligt meddeles Kattegat Strand Camping inden afrejse. Der tages forbehold for eventuelle trykfejl, prisstigninger og lign.

 

Booking er bindende og kan ikke blive refunderet i tilfælde af afbestilling, medmindre afbestillingsforsikringen på forhånd er tilkøbt og reglerne derfor overholdes (jvf. afbestillingsforsikring).

 

 

Ved bestillingen af ferien har du mulighed for at tegne en afbestillingsforsikring, som ved bl.a. akut opstået sygdom el. lignende*, giver dig mulighed for at kunne afbestille rejsen, uden at det koster dig andet end prisen for afbestillingsforsikringen, administrationsgebyret og en lægeerklæring.

 

Afbestillingsforsikringen koster DKK 200 pr. plads. Afbestillingsforsikringen kan kun tegnes ved bestilling eller senest inden indbetaling af depositum. Forsikringen kan ikke efterfølgende annulleres. Lægeerklæringen el. lignende skal sendes til Kattegat Strand Camping inden lejemålets start. Ønsker du at afbestille din rejse, bedes du hurtigst muligt kontakte os telefonisk på +45 98 58 80 32 (husk at henvise til dit kundenummer). Herefter skal du udfylde og underskrive den tilsendte skadesanmeldelse og sende den til Kattegat Strand Camping, som beskrevet ovenfor. Ved sygdom skal den tilsendte lægeerklæring udfyldes af den person, der er årsag til afbestillingen samt vedkommendes læge.

 

*Ved tilskadekomst kræves en bekræftelse fra sygehuset eller behandlende læge *Ved dødsfald skal kopi af dødsattestens forside indsendes *Ved indbrud og brand skal kopi af politirapport eller kvittering for politianmeldelse, indsendes.